SYLVESTRIS PICTURES

Biografie

Fotograferen is voor
mij een levensstijl

In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig galeries en tentoonstellingen in musea op het gebied van de moderne kunst. Het Haagse Fotomuseum is een van mijn favorieten. In Portugal ga ik graag naar het Museum Serralves in Porto en Gulbenkian in Lissabon. De verschillende vormen van moderne kunst op kunstbeurzen en Internationale Art Fairs, zoals in Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Lissabon, leren mij telkens weer op een andere manier te kijken naar mijn omgeving.

Tijdens mijn professionele werk als communicatie-adviseur ben ik ook een aantal jaren actief geweest bij het Haagse private museum Beelden aan Zee. Daar heb ik een aantal opleidingen gevolgd, zodat ik als gekwalificeerde rondleider en begeleider bij verschillende projecten op het gebied van de moderne beeldhouwkunst met veel plezier gewerkt heb. Ik heb in die periode vooral goed leren kijken en interpreteren, iets dat het fotograferen nog boeiender maakt voor mij.

Mijn naam is Ina Verhoef en heb lange tijd in Den Haag gewoond en gewerkt, onder andere bij de overheid. Mijn basis ligt in het cultureel werk en in de communicatie. Ik heb in Den Haag de Hbo-opleiding Cultureel Werk en Samenlevingsopbouw afgerond, in Utrecht mijn Communicatie-B certificaat gehaald en hierna een aantal jaren Sociologie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gevolgd.

Sinds vier jaar zijn er exposities van mijn foto’s in het district Coimbra en Viseu.

error: Content is protected !!